میرنیوز

روز جهانی غذا

آخرین اخبار علمی دارای کلمه کلیدی : روز جهانی غذا

سال گذشته ۴۰۰۰ بیمار غذایی داشتیم/ مصرف بالای نمک در کشور

سال گذشته ۴۰۰۰ بیمار غذایی داشتیم/ مصرف بالای نمک در کشور
2023-06-10T16:00:46+03:30
معاون بهداشت وزارت بهداشت، با اشاره به اهمیت ایمنی و سلامت مواد غذایی، به آمار بیماران ناشی از غذا در کشور اشاره کرد.

سال گذشته ۴۰۰۰ نفر در کشور به دلیل مصرف مواد غذایی بیمار شدند

سال گذشته ۴۰۰۰ نفر در کشور به دلیل مصرف مواد غذایی بیمار شدند
2023-06-10T14:14:06+03:30
معاون بهداشت وزارت بهداشت، با اشاره به اهمیت ایمنی و سلامت مواد غذایی، به آمار بیماران ناشی از غذا در کشور اشاره کرد.

مردم باید به غذای سالم دسترسی داشته باشند

مردم باید به غذای سالم دسترسی داشته باشند
2023-06-10T12:41:07+03:30
رئیس سازمان غذا و دارو، بر لزوم شناسنامه دار شدن زمین های کشاورزی تاکید کرد.

۴۰ درصد کودکان زیر ۵ سال توسط غذا بیمار می‌شوند

۴۰ درصد کودکان زیر ۵ سال توسط غذا بیمار می‌شوند
2023-06-10T12:00:45+03:30
مدیرکل اداره فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، بر اهمیت ایمنی غذا و سلامت انسان ها تاکید کرد.

سالانه ۴۲۰ هزار مرگ ناشی از بیماری های غذا در جهان

سالانه ۴۲۰ هزار مرگ ناشی از بیماری های غذا در جهان
2023-06-10T10:40:45+03:30
بررسی ها و گزارش های بین المللی نشان می‌دهد که هر سال ۴۲۰ هزار مرگ ناشی از بیماری های غذا در جهان اتفاق می‌افتد.

تقلبات غذایی از سموم هم خطرناک‌تر است

تقلبات غذایی از سموم هم خطرناک‌تر است
2022-10-16T11:32:08+03:30
رئیس سازمان غذا و دارو، نسبت به افزایش ۴۰ درصدی مصرف آفت‌ کش‌ها هشدار داد.

غذای ناسالم علت بروز ۲۰۰ نوع بیماری

غذای ناسالم علت بروز ۲۰۰ نوع بیماری
2022-10-16T11:18:45+03:30
وزیر بهداشت گفت: غذای ناسالم علت بروز ۲۰۰ نوع بیماری است.

دسترسی به غذای سالم حق مردم است/گلایه از تبلیغات رسانه ملی

دسترسی به غذای سالم حق مردم است/گلایه از تبلیغات رسانه ملی
2021-10-19T13:02:29+03:30
وزیر بهداشت، دسترسی به غذای سالم را از حقوق مردم دانست و وظیفه وزارت بهداشت را معرفی غذای سالم به مردم عنوان کرد.

دسترسی به غذای سالم حق مردم است/توجه به آلودگی های غذایی

دسترسی به غذای سالم حق مردم است/توجه به آلودگی های غذایی
2021-10-19T12:49:07+03:30
وزیر بهداشت، دسترسی به غذای سالم را از حقوق مردم دانست و وظیفه وزارت بهداشت را معرفی غذای سالم به مردم عنوان کرد.

ایمنی غذا از مباحث چالشی است/مردم از نشانگرها خبر ندارند

ایمنی غذا از مباحث چالشی است/مردم از نشانگرها خبر ندارند
2021-10-19T10:55:51+03:30
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: نشانگرهای رنگی آنچنان که شایسته است در اختیار مردم قرار نگرفته و مردم آگاه نیستند چگونه از این امکاناتی که با زحمت شکل گرفته است،...

امنیت غذایی مردم تحت تأثیر پاندمی کووید ۱۹ قرار گرفت

امنیت غذایی مردم تحت تأثیر پاندمی کووید ۱۹ قرار گرفت
2021-10-17T10:22:35+03:30
سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، نسبت به تهدید امنیت غذایی مردم در پاندمی کووید ۱۹ هشدار داد.

بسته تخصصی بهره وری صنایع غذایی ارائه می شود

بسته تخصصی بهره وری صنایع غذایی ارائه می شود
2021-10-11T11:32:11+03:30
موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی همزمان با ۱۶ اکتبر (۲۴ مهر ماه) «روز جهانی غذا» و «هفته غذا در کشور»، بسته تخصصی بهره وری صنایع غذایی را ارائه می کند.

ساخت کیت تشخیص انقضای مواد غذایی

ساخت کیت تشخیص انقضای مواد غذایی
2020-10-20T16:01:00+03:30
معاون پژوهشی موسسه علوم و صنایع غذایی از ساخت کیت هایی برای تشخیص انقضای مواد غذایی با تغییر رنگ و تولید ماده طبیعی برای ضدعفونی مواد خام خبر داد.

پروژه های موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برای افزایش امنیت غذایی

پروژه های موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برای افزایش امنیت غذایی
2020-10-20T15:34:22+03:30
رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از تولید جیره های غذایی خبر داد و گفت: این جیره ها برای دانش آموزان، افراد خاص، شرذیط بحرانی به صورت جداگانه به تولید رس...

آغاز پویش رژیم غذایی سالم در کشور

آغاز پویش رژیم غذایی سالم در کشور
2020-10-17T05:14:18+03:30
مدیرکل فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، از آغاز پویش رژیم غذایی سالم با هدف افزایش ایمنی در برابر کرونا همزمان با روز جهانی غذا خبر داد.

تهدیدات غذایی کووید ۱۹/ دسترسی به غذای سالم سخت شده است

تهدیدات غذایی کووید ۱۹/ دسترسی به غذای سالم سخت شده است
2020-10-16T15:34:22+03:30
مدیر گروه تحقیقات سیاستگذاری و برنامه ریزی غذا و تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه، گفت: تغذیه اقشار آسیب پذیر در شرایط همه گیری کووید ۱۹، به شدت تهدید می شود.

تهدیدات غذایی کووید ۱۹/دسترسی به غذای سالم سخت شده است

تهدیدات غذایی کووید ۱۹/دسترسی به غذای سالم سخت شده است
2020-10-16T08:40:58+03:30
مدیر گروه تحقیقات سیاستگذاری و برنامه ریزی غذا و تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه، گفت: تغذیه اقشار آسیب پذیر در شرایط همه گیری کووید ۱۹، به شدت تهدید می شود.

افزایش بروز ناامنی غذایی در بحران کرونا/وضعیت سوءتغذیه در ایران

افزایش بروز ناامنی غذایی در بحران کرونا/وضعیت سوءتغذیه در ایران
2020-10-13T13:34:21+03:30
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، در ارتباط با وضعیت تغذیه ایرانی ها به ویژه در ایام کرونا، مطالبی را مطرح و توضیحاتی ارائه داد.

افزایش بروز ناامنی غذایی در بحران کرونا/عوارض سوءتغذیه

افزایش بروز ناامنی غذایی در بحران کرونا/عوارض سوءتغذیه
2020-10-13T12:14:19+03:30
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، در ارتباط با وضعیت تغذیه ایرانی ها به ویژه در ایام کرونا، مطالبی را مطرح و توضیحاتی ارائه داد.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)